Ajuntament de Pollença

 

Normativa d'ús d'instal·lacions esportives

NORMATIVA D’ÚS PAVELLÓ

1- A la pista del pavelló i sala de tatamis només s’hi podrà accedir amb calçat esportiu adequat (sola blanca o equivalent). No s’autoritzarà accedir a la pista quan la persona ho faci amb el mateix calçat que porti del carrer, encara que sigui esportiu.

2- Tots els responsables de grup hauran de passar el control de calçat que en cada moment cregui convenient el responsable de consergeria del pavelló.

3- Només poden entrar a la pista, els jugadors, entrenadors, delegats, massatgistes, metges, àrbitres, anotadors i premsa acreditada (si és el cas).

4- Queda totalment prohibit baixar menjar i refrescs a tota la planta baixa de la instal·lació.

5- No es podrà beure cap tipus de begudes a la pista, exceptuant l'aigua a la zona on estan ubicades les banquetes si el lloc s'habilita a tal efecte.

6- No es podran utilitzar els carrets de supermercat per transportar material sobre el parquet. En aquest cas si que es podran utilitzar carros porta pilotes amb la bossa o cistella de tela o lona i que són adients per a pavellons de parquet.

7- Queda prohibit arrossegar/estirar qualsevol tipus d’equipament mòbil o material pesat (bancs, taules, postes que no disposin de rodes, cadires...) sobre el parquet.

8- No es podran utilitzar objectes pesats que puguin colpejar o fer malbé al terra per entrenar o fer activitat física, tals com manuelles, ketteballs...  a no ser que s’habiliti un espai amb moqueta encoixinada.

9-  Si necessiteu més informació o ajuda per muntar, moure o desmuntar algun objecte i/o equipament (pals i xarxa de voleibol, taula i marcador de bàsquet, pujar o baixar cistelles) poseu-vos en contacte amb el personal de la instal·lació.

 


 

NORMATIVA D'ÚS DEL GIMNÀS

1.- L’horari de la instal·lació és de dilluns a divendres de 8:30 a 21:30h.

2.- L’aforament és d’un màxim de deu persones per hora, exceptuant d’alguns dies i hores que es redueix l’aforament per algunes activitats esportives.

3.- S'ha de sol·licitar cita prèvia per la APP, web o telèfon rebre la confirmació. L’horari per reservar serà de dilluns a divendres de 08.00 a 14.00h al 971533990-663963349 (WhatsApp).

4.- És obligatori dur una tovallola de grans dimensions per protegir-se tant a un mateix com a l’equipament, maquinaria... i una altra per llevar-se la suor.  

5.- S’ha de portar una indumentària adient per l’ús del gimnàs i en cap cas us podreu llevar la camiseta.

6.-  No es permet menjar ni beure dins el gimnàs (exceptuant aigua o begudes hidratants)

7.-  Queda prohibit l’entrada a menors de 16 anys.

8.-  Deixar el material que s’utilitzin en el seu lloc d’origen.

9.- En cas de utilitzar peses no deixar caure al terra per no fer malbé el trespol, demanar ajuda si és necessari.

10.- Respectar l'ambient no cridant i respectar als usuaris i personal de la instal·lació, així com atendre en tot moment les indicacions del personal responsable de la instal·lació.

 


 

NORMATIVA D'ÚS DEL ROCÒDROM

1.- L’horari de la instal·lació és de dilluns a divendres de 9:00 a 22:00h. Dissabtes de 10:00 a 20:00h. Diumenges i festius tancat.

2.- L’aforament és d’un màxim de dotze persones per hora, exceptuant d’alguns dies i hores que es redueix l’aforament per algunes activitats esportives.

3.- S'ha de sol·licitar cita prèvia per la APP, web o telèfon i rebre la confirmació. L’horari per reservar serà de dilluns a divendres de 08.00 a 14.00h al 971533990-663963349 (WhatsApp).

4.- És obligatori fer ús de calçat adequat.

5.-  No es pot menjar ni beure dins aquesta instal·lació.

6.-  No es pot anar amb sabates damunt dels matalassos.

7.-  Respectar als demés usuaris.

8.-  Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats obligatòriament per un adult.

 


 

  • Queda prohibit fumar en totes les instal·lacions esportives municipals.

  • L'àrea d'esports no es fa responsable dels objectes personals que els usuaris puguin deixar a les instal·lacions esportives.

  • Per qualsevol dubte, queixa o sugerència us podeu dirigir a les oficines municipals tant de Pollença com del Port.
  • L'àrea d'esports es reserva el dret d'accés d'aquells usuaris que per la seva conducta no sigui apropiada.
  • Tots els usuaris del gimnàs i rocòdrom hauràn de tenir el corresponent abonament per accedir gratuïtament a les instal·lacions o pagar l'entrada a les oficines.