Notícies

11/07/2024

💥𝐓𝐎𝐑𝐍𝐄𝐈𝐆 𝟑𝐱𝟑 𝐋𝐀 𝐏𝐀𝐓𝐑𝐎𝐍𝐀 𝐕𝐎𝐋 𝐈𝐈🏀💥

📅 Els dies sel.leccionats per aquesta son 𝗱𝗶𝗷𝗼𝘂𝘀 𝟮𝟱 𝗶 𝗱𝗶𝘀𝘀𝗮𝗯𝘁𝗲 𝟮7.

 

Hola 𝙋𝙖𝙩𝙧𝙤𝙣𝙚𝙧𝙨 𝙞 𝙋𝙖𝙩𝙧𝙤𝙣𝙚𝙧𝙚𝙨, ja està obert el formulari d’inscripcions per aquesta II Edició del Torneig 3x3 La Patrona🏀🏆.

‼️Vos recordam que per enguany hi ha 𝐋𝐢́𝐦𝐢𝐭 𝐝’𝐢𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐩𝐜𝐢𝐨́ de 12 equips per categoria, recomanam que vos apunteu el més aviat possible per que les places volen🚀

🔗 Teniu l’enllaç del formulari al perfil de instagram  

 

10/06/2024

Bon dia, 

Vos informam que des de avui dilluns 10 de juny la piscina de Pollença romandrà oberta, 

de dilluns divendres de 09.00 a 20.00h

dissabtes i diumenges de 10:30 a 18:30h

reserves a la nostre APP- Esports Pollenca

RECORDAU gorra de bany és obligatori!

16/02/2024

Com utilitzar l’App ESPORTS POLLENÇA

RESERVES. L'agenda s'obri cada dia a partir de les 08:00 a una setmana vista (ex.: avui és dimarts, idò avui s'obri l'agenda de dimarts de la setmana que ve).Has d'arribar puntual a l’hora reservada, en cas contrari un altre usuari en llista d’espera podria entrar al teu lloc.

ON CONSULTAR LA RESERVA. Si heu fet una reserva, la podreu consultar al menú,i cliqueu damunt l'agenda. LLISTA D'ESPERA. Podeu posar-vos en llista d'espera si en anar a l'hora que us interessa reservar està complet; cliqueu al damunt i us sortirà l'opció de llista d'espera. Si queda la plaça lliure rebreu un correu electrònic que us informarà i ho haureu de confirmar.

COM ELIMINAR UNA RESERVA. Podeu anul·lar la reserva fins a dues hores abans. Per fer-ho heu d'anar al menú, cliqueu a l'agenda, i cliqueu damunt l'hora que no podeu anar-hi; us sortirà l'opció d'eliminar la reserva.

QUE PASSARÀ SI NO VENIU I NO ANUL·LAU LA RESERVA?Si tens una reserva i no pots venir has d’anular-la a la app o al whatsapp 663963349 com a màxim dues hores abans. Si no anul·les se te bloquejarà la app i s’esborraran les hores que tenguis reservades.

AL GIMNÀS, SALA TRX, PATÍ s’ha de;

- dur tovallola i aigua.

- entrar d’hora i reservar el temps necessari (l'horari de reserva comença a les 08:30 i acaba a les 21:30.) . Als 15 minuts de retard és posarà falta i entrarà el següent de la llista d’espera.

- no es pot anar descalç ni llevar-se la camiseta.

- cuidar el material que has d'utiltizar i tornar-ho al seu lloc.


 

 


 

Como usar la app ESPORTS POLLENÇA:

RESERVAS: la agenda se abre cada día a partir de las 8.00h una semana vista (ej.: hoy es martes, entonces se abre el martes de la semana que viene). Tienes que llegar puntual a la hora que hayas reservado, en caso contrario otro usuario en lista de espera podría entrar en tu sitio.

DONDE CONSULTAR LA RESERVAS: si has hecho una reserva, la podrás consultar en el menú, y clicáis en la agenda allí encontrareis todas las reservas que hayáis hecho.

LISTA DE ESPERA: Puedes ponerte en lista de espera si en la hora que quieras reservar está completo; clicando en la hora te saldrá la opción de lista de espera. Si la plaza se queda libre recibirás un mensaje en el correo electrónico que tendrás de confirmar.

ELIMINAR RESERVA; Puedes anular la reserva hasta dos horas antes. Para hacerlo debes ir al menú, clicas en la agenda, i clicas encima de la hora que no puedes ir; te saldrá la opción de eliminar reserva.

QUE PASA SI NO VIENES Y NO ANULAS?: Si tienes una reserva y no puedes venir, podrás anularla en la agenda de la app o por WhatsApp 663963349 máximo con dos horas de antelación. Y si no la anulas, se te bloqueará la app una semana y se borraran las reservas que ya tengas hechas.

AL GIMNASIO, SALA TRX y PATÍ tienes que;

- llevar toalla y agua.

- entrar puntual i reservar el tiempo necesario (el horario de reservas empieza 08:30 y termina a las 21:30h) A los 15 minutos de retraso en la entrada se pondrá falta y entrará el siguiente de la lista de espera.

- no puedes ir descalza/o ni quitarse la camiseta.

- cuidar el material que vas a utilizar i devolverlo a su sitio.

«  1  »